Tillbehör

Lahalls Bil i Kinna är fullserviceanläggning för Peugeot, Fiat Professional, Iveco.
Vi är även auktoriserad serviceverkstad för Citroen och Subaru.

Tillbehör

Behöver du en dragkrok, takbågar, motorvärmare eller ett nytt batteri?
Oavsett vilket tillbehör eller reservdel du saknar kan du alltid vända dig till oss på Lahalls Bil.

Calix motorvärmare med kupefläkt

Från 5.995:-

Ring Tobias eller Krister för pris på Din bil.

Lys upp mörka kvällar med en LED ljusramp.

Från 4.095:-

Monterat o klart!

Tobias Gunnarsson

Reservdelar
Tel: 0320-207086
E-post: tobias@lahallsbil.se

Krister Herling

Lager
Tel: 0320-207096
E-post: krister@lahallsbil.se

Övriga biltillbehör

 

Vi på Lahalls Bil i Mark är stolta återförsäljare av ett antal välkända varumärken och kan erbjuda många typer av tillbehör till din bil. Bland de företag som vi arbetar med och tillhandahåller biltillbehör från finns bland annat Batterilagret, Berner, Defa, Dräger, Pebe och Sortimo.

Biltillbehör för komfort och säkerhet

Genom oss på Lahalls Bil i Mark kan du köpa många typer av biltillbehör till ditt fordon. Bland de varumärken som vi arbetar med finns företag som säljer allt från bilbatterier, lampor av olika slag, alkolås, alkotestare och laddningskablar att använda i bilen till handsfree som möjliggör att tala i telefon medan du kör och högtalare, spännband och bagagenät.

Vissa av biltillbehören som vi tillhandahåller och är återförsäljare av är till för att öka säkerheten, som exempelvis alkomätarna och sådant som brandfiltar och första hjälpen-utrustning till bilen, medan andra biltillbehör är till för bekvämligheten i bilen som exempelvis mobilhållare och mobilladdare.

Även sådana biltillbehör som bälteskuddar till barn, bogserlinor och backkameror hjälper till att öka säkerheten när du är ute och kör på vägarna.

När du vänder dig till oss i Mark kan vi alltså hjälpa dig med biltillbehör som gör att du trivs i din bil genom att komforten och bekvämligheten ökar, men vi hjälper dig även att ta fram rätt tillbehör för att du ska känna dig säker i trafiken.

Biltillbehör och andra biltjänster i Mark

Det kan ibland vara svårt att veta vilken typ av biltillbehör som är det bästa valet till din bil. Vi hjälper dig att hitta rätt tillbehör från någon av de många varumärkena inom biltillbehör som vi arbetar med.

Förutom biltillbehör kan vi även hjälpa dig som vänder dig till oss i Mark med sådant som nya däck och fälgar samt bilservice av din bil vid vår bilverkstad. Varumärken vi är stolta återförsäljare för: 

FINANSIERING

Lahalls Bil ger dig möjlighet att köra den bil du vill ha oavsett om du funderar på att köpa, hyra eller leasa din nästa bil.
Vi erbjuder även ett flertal tilläggstjänster som kommer att underlätta ditt bilinnehav.

Kontakta oss

E-post: salj@lahallsbil.se
Telefon växel: 0320 – 20 70 90

Öppettider Bilförsäljning
Måndag – Torsdag 9-18
Fredag 9-17
Lördag 10-13

Klas Johansson 

Tel: 0320-207092
E-post: klas.j@lahallsbil.se

Batteri

Vi har batterier till det mesta, Automower, bilar, motorcyklar, traktorer, bussar, truckar, hörapparater och skruvdragare 

Vi sammarbetar med Batterilagret.

 • Bilar

 • Motorcyklar

 • Traktorer

 • Bussar 

 • Truckar

 • Automower

 • Hörapparater

 • Skruvdragare

markus-spiske-cjOAigK9xo0-unsplash

Mikael Svedberg
Tel: 0320-207097
E-post: mikael@lahallsbil.se

Skade & plåtverkstad

 

Om man har otur kan man av olika anledningar behöva besökaren skadeverkstad med sin bil. När olyckan varit framme ska du känna dig varmt välkommen till vår skadeverkstad. Hos oss är alla i Mark, Svenljunga och hela Sjuhärad välkomna! Vi är auktoriserade för arbete med Citroen, Subaru, Peugeot, Iveco, Fiat Professional samt BMW men reparerar även andra typer av märken.

Lahalls Bil – Din skadeverkstad i Mark

Det finns många typer av skador som kan uppstå på en bil. Det kan vara att man oturligt nog har krockat med bilen och fått en plåtskada eller att bilen utsatts för en parkeringsskada och därför har bucklor. En vanligt förekommande skada på bilen är även stenskott i någon av bilens rutor. Vi hanterar det mesta som rör de skador som kan uppstå på din bil. Vid vår skadeverkstad i Mark kan du få hjälp med:

 • Att laga stenskott
 • Byta rutor
 • Skador på plåt och lack
 • Plastlagning
 • Försäkringsärenden

Avtal med många försäkringsbolag

Vi har avtal med ett flertal försäkringsbolag som IFFolksamTrygg-HansaLänsförsäkringarTre KronorDina FörsäkringarIca FörsäkringModerna samt Crawford & Company. På det viset kan vi vid skadeverkstaden i Mark hjälpa en bred kategori av kunder med deras skador som uppkommit på bilen.

Förutom skadeverkstad har vi på Lahalls Bil även uthyrning av bilar. Detta kan vara en praktisk lösning när din bil är inne på lagning efter att ha fått skador. Behöver du en hyrbil under tiden vi reparerar din bil? Inga problem! Vi har personbilar till uthyrning med plats för från fyra till sju passagerare samt transportbilar med från tre till elva kubiks utrymme.

Certifierad verkstad

Lahalls Bil uppfyller grundvillkoren för, och är godkänd enligt, leverantörsutvecklingsprogrammet.

Kontakta mig – Din skadeverkstad i Mark

Hör gärna av dig till mig, Mikael Svedberg, om du har fått skador på din bil och behöver någon typ av reparation vid Lahalls Bils skadeverkstad i Mark.

Mikael Svedberg
Tel: 0320-207097
E-post: mikael@lahallsbil.se

Förmånskort

Peugeotkortet

Ett kort för alla dina köp

Peugeotkortet gäller i hela världen, överallt där Visa accepteras. Så du kan handla bekymmersfritt och tryggt, vare sig du är hemma eller på resande fot

 

Mer information

Öppettider vid helger 2022

Datum
14 April
25 Maj
27 Maj
6 Juni
23 Juni
4 November
23 December
30 December
Lördagar vecka 25-32 har vi stängt.
Försäljning
09.00-15.00
09.00-15.00
09.00-17.00
Stängt
09.00-13.00
09.00-15.00
09.00-13.00
09.00-15.00
Verkstad
07.00-13.00
07.00-13.00
07.00-16.00
Stängt
07.00-13.00
07.00-13.00
07.00-13.00
07.00-13.00

 

Lahalls Bil i Kinna är fullserviceanläggning för Peugeot, Fiat Professional, Iveco. Vi är även auktoriserad serviceverkstad för Citroen och  Subaru.

Vi köper och säljer nya och begagnade bilar, säljer tillbehör och reservdelar, lagar skador och rekonditionerar bilar.

Det lilla företaget med dom stora resurserna